İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

"Ana Yurttan Ata Yurda: Doğu Türkistan" adlı programımıza Araştırmacı Yazar E. Albay Ersan ERGÜN ve Doğu Türkistan Maarif Cemiyeti Genel Sekreteri Abdulahad ABDURRAHMAN konuşmacı olarak katıldı. Kendilerinden Doğu Türkistan'ı dinledik. Program sonunda öğrencilerimizin yapmış olduğu hediyeleri takdim ettik.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yılı kutlu olsun.

Mrt

Mavi Kapılı Evler kitabının yazarı Gül Kılıçkaya,Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle buluştu ve okumaya-yazmaya dair bir sohbet gerçekleştirdi.Kendisine samimi sohbeti ve öğrencilerimizle kurduğu içten bağ için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Coğrafya Bilim Olimpiyatları için okulumuza gelen Plevne Anadolu Lisesi öğretmen ve  öğrencilerine ziyaretleri icin teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2023 tarihinde saat 10 da gerçekleştirdiğimiz Acil Durum Tahliye Tatbikatımız sorunsuz ve güvenli bir şekilde tamamlandı.Öğrencilerimiz 1dk 33 sn  içerisinde Okul Binamızdan tahliye edildiler.

Ock

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet Yapıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Uzantı, okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler.

Ara

OKUL ÖNCESİ GELİŞİM DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ SINIR KOYMA VE AYRILIK KAYGISI KONUSUNDA SEMİNER DUYURUSU

SINIR KOYMA BROŞÜR ÇALIŞMASI

Ara

11. SINIFLARA ÜST ÖĞRENİM KURUMLARINA GEÇİŞ SINAVLARI VE DOĞRU BİLGİ KAYNAKLARI KONUSUNDA SEMİNER VERİLMİŞTİR.