İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA MARMARA ÜNİVERSİTESİNE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.

Ara

UZMAN KLİNİK PSİKOLOG M. BERK YANDIM TARAFINDAN PSİKOLOJİ BÖLÜM TANITIMI YAPILMIŞTIR.

Ara

Dünya hayatındaki yaşamını bir hayalden ibaret gören Mehmet Akif; geçici hevesler, geçici makamlar ve mevkiler uğruna yaşamamış hep bir davanın sözcüsü olmuştur. O binlerce şehidimizin cephelerde savaştığı gibi kalemiyle savaşarak her zaman hakkın ve hakikatin yanında düşamlarımızla savaşmıştır.

Atatürk, Türkiye’dir.

Aziz Atatürk; Cumhuriyeti sen kurdun, onu yaşatacak, yükseltecek ve 21. asrı Türk Yüzyılı yapacak olan bizleriz.

Cennet mekan ruhu şad olsun.

Minnet, özlem ve saygıyla anıyoruz…

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılması,şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesiyle devam etti.

Şiirler ve orotoryo ile devam eden tören,anaokulu öğrencilerimizin korosunun sunumuyla sona erdi.Tören hazırlığında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Ümmeti olmaktan şeref duyduğumuz rahmet peygamberimizin doğumunun 1452. yıl dönümünde, okulumuz konferans salonunda Mevlidi Nebi programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı gerçekleştirdik. Programı düzenleyen meslek dersleri öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Aşağıdaki YouTube linkini tıklayarak Kadri Yörükoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ortaokulu ve Anaokulumuzun tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz .